Direktlänk till inlägg 20 januari 2008

Min första beställning...

Av Åse - 20 januari 2008 21:14

av pulsvärmare från en kille. I veckan fick jag beställning på ett par pulsvärmare från en arbetskamrats make. Jag hade gjort ett par med pärlor till dottern före jul. Och nu undrade han om jag kunde göra ett par till honom. Det blev ett par utan pärlor, i lite grövre garn. Rätstickade i Juvelgarn. Jag är nöjd, jag hoppas att även han blir det. Ska ta med dom till jobbet imorgon.

 

 Har försökt sy på band på mina Reliefstickade pulsvärmare, men sy är inte riktigt min grej, så jag ska ta mamma till hjälp. Jag skulle så gärna vilja få dom helt färdiga. Påbörjade ett par ankelsockor i restgarn från tidigare stickade sockor till dottern. Är inte riktigt nöjd med mönstret, får se hur det ser ut när dom är klara och sitter på foten, då blir det kanske bra. Nu ska jag ta några varv till på dom innan det är dags att knyta sig.
 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Soffan

1 februari 2008 10:41

Ciao!
Maken blev mycket nöjd med muddarna. Trendmedveten och orädd som han är använde han dem nga dgr förra veckan. Hoppas det ger ringar på vattnet!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se