Direktlänk till inlägg 31 januari 2008

Sockor & muddar

Av Åse - 31 januari 2008 20:28

Ytterligare en beställning klar. En arbetskamrats dotter ska få raggsockor att ha i sina skridskor. Stickade i Fabel. Garnet räckte även till ett par små muddar i spiralmönstrad resårstickning. Dom är inte beställda, men var kul att göra. Hoppas hon gillar dom.

Igårkväll var jag hos Marias Garn för att virka muddar med Maria Gullberg. Jättekul att virka som omväxling. Köpte bok, garn till en zickzack mudd som finns beskriven i boken.

Tidigare har jag köpt boken 30 trendiga tofflor. I den har jag hittat en härligt "stövel" som jag köpte garn till hos Maria. Araucania Nature Wool hoppas jag ska fungera.

 Sen har äntligen februarimönstret i Stickameras pulsklubb kommit. Det ska bli Mrs Beeton från Knitty. Så söta. Så i helgen ska jag ut och leta garn.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se