Direktlänk till inlägg 17 februari 2008

Skön söndag

Av Åse - 17 februari 2008 16:51

Idag har det varit en härlig söndag. Började morgonen med att sy fast trådarna på Moneky nr 2. Även dom stickade i garn frånAustermann Step färg Petrol.  Men dom här ska bli en present.

Startade ett par februarisockor. Hade tänkt låta bli eftersom jag inte är med i StickaMeras sockklubb, men efter att ha läst hur många som tycker att mönstret är kul vill jag också prova. Har också hunnit med en härligt promenad i ett härligt vårväder. Maken var till garaget och klappade lite på motorcyklarna. Han tog ut min FEO och fotograferade den. Visst är den fin?

När jag tittar på bilden inser jag att nu måste jag börja ordentligt med teorin. Hittar inte den riktiga gnistan, tycker det är roligare att sätta mig i soffan med en stickning än att plugga körkortsteori. Men om det ska bli något körkort i sommar måste jag försöka tänka om.

 
ANNONS
 
Dockmamman

Dockmamman

22 februari 2008 06:45

Vad fin blogg du ha. Har besökt dig några ggr och tycker om din blogg och därför har du fått en utmärkelse från mig kika in på min blogg...

Undrar om vi kan länka till varandra de är lättare att hitta tillbaka då...

ha en trevlig helg/Dockmamman

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se