Direktlänk till inlägg 16 mars 2008

Bella vriden

Av Åse - 16 mars 2008 16:23

I helgen blev jag klar med Bella vriden. Kul att sticka och lite "tjusig" tycker jag. Köpte ett färdigt kit på Helylle.se.

I fredags var vi som sagt var på Globen och såg genrepet av Melodifestivalen. Det var jättekul och tjejerna säger att det var som "en dröm" att vara där och vill gå dit igen nästa år. Trots att man sitter ganska långt bort så ser man bra. Sen var det kul att se det igår på tv. Man visste vad som skulle hända men lite var ändå ändrat. Idag har det varit ganska fint väder här och man har fått lite vårkänslor. Såg 3 motorcyklar när jag åkte hem från träningen idag. Så nu blev jag riktigt sugen på att få komma igång att övningsköra. Har kommit överens med mig själv att jag måste göra minst en teoritest/dag på nätet innan jag får sätta mig i soffan och sticka. Jag har redan ringt och flyttat på teoriprovet 1 gång. Fy på sig. Så nu har jag gjort en test idag och jag får sätta mig i soffan och sticka.

Imorgon drar jobbet igång en gåtävling. Vi ska gå till Amsterdam. Minst

10 000 steg/dag så ska vi vara framme 17 juni. Så på med stegräknaren och ut och gå. Som tur är får jag räkna om övrig träning till steg. Känns bra eftersom jag försöker träna spinning eller styrketräning minst 2 ggr i veckan. Det skulle vara jobbigt om jag behövde ta en långpromenad dessutom dom dagarna. Nu räcker mina vardagssteg ihop med träningen dom dagarna.

 
ANNONS
 
Smycka

Smycka

20 mars 2008 20:10

Jättehärliga muddar!

Ulrica =o)

http://smyckasblogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se