Direktlänk till inlägg 28 mars 2008

En härlig fredag

Av Åse - 28 mars 2008 07:01

Vad härligt det är med fredagar. Särskilt som idag när solen skiner från blå himmel. Jag har redan hunnit gå en morgonpromenad. Härligt. Snart är det dags att börja ta sig till jobbet, men av någon anledning är det alltid lite roligare på fredagar. Kan det vara för att det snart är helg och ledigt :-).

Veckans stickning har varit två par Fetching. Först stickade jag ett par till min makes arbetskamrat. Dom är målare och hon är alltid så frusen om sina händer så jag tyckte att ett par halvvantar kunde passa henne. När dom var färdiga blev jag väldigt sugen på att ha ett par egna, så då var det bara att sticka ett par till. Dom var roliga och gick snabbt att sticka. Jag stickade i ett 6-trådigt Opal-garn. Mönstret syns inte så tydligt när garnet randar sig, men jag tycker det blev fint. Ska kanske göra ett par i enfärgat garn vid tillfälle. Då blir dom lite mer "tjusiga" tror jag.

Efter jobbet blir det ett träningspass, och sen ska jag äta en god middag, slappa i soffan och titta på finalen av Let's Dance. Vet inte vem jag hejar på. Tycker att dom är lika duktiga, men det lutar lite mer åt Tony & Annika.

Körkortsteorin går riktigt bra nu. Det gäller bara att bestämma sig.  

 
ANNONS
 
Smycka

Smycka

30 mars 2008 10:54

De blev jättefina!

Ulrica =o)

http://smyckasblogg.blogspot.com

 
Dockmamman, en liten mus i ett stort hus

Dockmamman, en liten mus i ett stort hus

30 mars 2008 11:21

Vad fiffigt att göra till de som målar hon ,åste ha blivit jätteglad.

Här är huvudet ner och fötterna upp, jag känner att min ork tryter men jag kommer kanske att börja leva igen eller vad man ska säga...

Ha en bra söndag/Kram

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se