Direktlänk till inlägg 31 mars 2008

Sommartid

Av Åse - 31 mars 2008 18:35

Så var klockan inställd på sommartid. Det gjorde att det var lite mörkare i morse när jag skulle ut på min morgonpromenad, men det är desto ljusare när man ska ta kvällspromenaden. Jag känner inte av omställningen så mycket, men barnen fick man nästa sparka ur sängen i morse. Och jag minns att förra året tog det en vecka för min äldsta tjej att ställa om. Hoppas det går lite fortare i år.

I helgen hade hon och jag stickcafé hemma medans lillasyster var på kalas och maken jobbade ett par timmar. Riktigt mysigt att bara vara vi två ibland. Min pendeltågsstickning blev klar i helgen. Ett par svarta muddar med blandade pärlor. Jag har gjort ett par likadana tidigare, men det var en beställning och jag var sugen på att ha ett par egna.

Jag har även fuskat och börjat på aprils mönster i Pulsklubben (klara) och aprils mönster i Sockklubben. Jag måste säga att jag gilla sockmönstret bättre än muddmönstret. Men bild kommer inte förrän i april. Som ny pendeltågsstickning har jag ytterligare ett par muddar med pärlor. Också det en beställning.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se