Direktlänk till inlägg 14 april 2008

Aprilsocka

Av Åse - 14 april 2008 15:13

Helgen har varit bra. Härliga promenader, lite träning och lite shopping. Några stunder i soffan med stickning. Så nu är första aprilsockan klar. Inser att jag måste börja på socka nummer två direkt om jag ska få den färdig. Som jag skrivit tidigare tycker jag inte att det här mönstret är superkul, men sockorna blir fina när dom är klara. Desto roligare är det att sticka Juno Regina, även om jag svär en del även över det mönstret. Är inte så van att sticka i sådant tunt garn och missar omtagen ibland. Då blir det lite stökigt innan man hittar rätt igen. Har kommit till diagram 4, så snart ska jag slippa läsa mönster och bara kunna sticka på.

I torsdags fick jag pappren från Länstyrelsen att min handledare för motorcykel är godkänd. Så nu väntar jag bara på lite varmare vindar så ska "FEO" få komma ut på vägarna. Just nu är det typiskt aprilväder, lite sol, lite moln och lite regnstänk. I lördags tog jag en promenad och blev hämtad av maken på hans motorcykel. Härligt även om turen hem blev kort.

 
ANNONS
 
Dockmamman i Jämtland stickar upp

Dockmamman i Jämtland stickar upp

14 april 2008 16:30

Vad roligt att du äntligen fått papperen så du kan snart ut och övningsköra/Kram

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se