Alla inlägg under april 2008

Av Åse - 10 april 2008 20:11

Igår provstickade jag ett garn jag hade hemma för att se om det kunde bli bra i min Juno Regina. Jag tyckte det blev jättebra, lite höstigt, men då gör det ingenting om den inte blir färdig nu i vår. Garnet är köpt hos Garnhärvan. Ett Hanpainted Yarn, Lace Pure wool, LC Bombon. Jag stickar på stickor 4. Det var riktigt kul,men jag får inte glömma bort mina aprilsockor. Så nu byter jag plats till soffhörnet och stickar några varv. Blir nog både på sockor och sjal.

ANNONS
Av Åse - 9 april 2008 16:56

Jag kunde inte låta bli att anmäla mig till den här KAL:en. Har haft ett garn i min garnkorg ett tag som jag tänkt ska bli en sjal, men inte riktigt kommit till skott. Ska provsticka och se om det blir bra. Och nu har sticklusten kommit tillbaka. Skönt att den inte var borta så lång stund. Idag har jag varit ledig, så efter morgonpromenaden har jag med gott samvete suttit i soffan och stickat på aprilsockorna och lite på ett par pärlmuddar. Aprilsockorna är lite tröga, men har iallafall kommit förbi hälen på första sockan. Sen ska ju socka två stickas också. Nu ska jag smita till soffan och prova om garnet blir bra till sjalen.

ANNONS
Av Åse - 6 april 2008 19:45

Söndagkväll och dags att ladda upp för en ny vecka. Helgen har varit ganska lugn. Lite promenader, träning, middag hos goda vänner och INGEN stickning. Helt otroligt. Lusten att sticka har varit helt bortblåst. Dessutom var jag borta med jobbet torsdag och fredag och då fanns det absolut ingen tid för stickning. Däremot har jag fått ihop massor av steg i vår stegtävling. Alltid något. När jag kom i fredags hade jag lovat tjejerna att vi skulle ha chokladfondue. Det blev jättegott och se vilket härligt fruktfat det blev.

Jag hoppas att jag ikväll ska få lite sticklust och fortsätta på mina Slipery Socks. Så här långt har jag kommit hittills.

Sen har jag så fort tillfälle funnits pluggat på min körkortsteori. Uppskrivningsdagen närmar sig med stormsteg. Så lite nervös är jag allt. I lördags var det sol och jag blev väldigt sugen på att få köra motorcykel. Ringde till Länstyrelsen i veckan för att höra hur det går med min ansökan för handledare. Dom höll på att behandla ansökningar som kommit in v7!!! Jag tyckte jag skickade in min i tid när jag skickade in min v8. Så dom trodde att det skulle ta ca 2 veckor till innan jag fick det pappret. Det är bara att vänta. Ska ringa till körskolan imorgon och höra om dom har börjat med sina lektioner, för då kan jag åtminstone börja övningsköra där.

Av Åse - 2 april 2008 07:02

Jag är färdig med aprilmönstret i Pulsklubben. Roligt och snabbtstickat. Ser att man inte ser mönstret så tydligt på bilden, men jag är nöjd. Jag har stickat dom i ett Opalgarn, Fantasie färg 1912. Hade köpt det garnet för att sticka andra muddar i, så det passade bra att aprilmönstret kom samma dag som jag kom hem med garnet och nystanet räcker även till de andra muddarna jag tänkt sticka.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se