Direktlänk till inlägg 22 maj 2008

Framme i Amsterdam

Av Åse - 22 maj 2008 21:32

I vår stegtävling på jobbet kom vårat lag fram till Amsterdam i söndags. Vi var först av 13 lag på avdelningen. Jättekul. Men nu måste vi stega vidare fram till 17 juni. Får se hur långt vi kommer. Jag själv har kommit lite längre än laget. Det blir morgonpromenad på 30 minuter varje morgon, och jag går ofta av pendeltåget en station innan jag behöver, det brukar ge ca 30 minuters extra promenad till jobbet. Ibland går jag även en station på väg hem. En del tycker att det stigit mig åt huvudet. Men så länge jag tycker att det är roligt tänker jag fortsätta och det börjar synas på vågen också:-)

Av garnet som blev över när jag stickade Fetching till min dotter har jag stickat ett par babytubsockor åt vår lilla kusin. Dom är stickade med spiralmönstrad resår. Jag tycker dom blev jättesöta. Fast dom gör sig inte på bild när jag inte har några fötter att visa dom på.

Sen har jag köpt nytt garn i Fabel och stickar ytterligare ett par Fetching till andra dottern, hon ville absolut ha en annan färg än syrran. Och som pendeltågsstickning har jag fortfarande Juno Regina. Det går sakta men säkert framåt. Förmodligen måste jag börja sticka den andra änden snart, för jag vet inte hur långt garnet räcker. Som nästa sjalprojekt är jag väldigt sugen att börja sticka en Revontuli Shawl, dom blir så läckra. MC-chick har börjat på en som blir jättefin.

 
ANNONS
 
mc-chick

mc-chick

23 maj 2008 08:22

Vad duktig du är som går så mycket!
Jag tycker absolut du ska sticka revontuli! Det är jätteroligt mönster och den blir så fin.

http://mc-chicksomsticks.bloggagratis.se

 
Dockmamman i Jämtland stickar upp

Dockmamman i Jämtland stickar upp

25 maj 2008 12:24

Fina garner du stickar med/Ha det gott

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se