Direktlänk till inlägg 25 maj 2008

En underbar helg

Av Åse - 25 maj 2008 18:03

Helgen har tillbringats i vår härliga sommarstuga på Torö. Vi började fredagkvällen med att lämna barnen hos mormor & morfar för att åka ut till Sjöbodarna vid Ankarudden och äta en god middag. På lördagen åkte vi till Ösmo marknad. Och idag har vi bara latat oss i solen. Tänkte ta ett dopp men det var bara 13 grader i vattnet. Burr. Senare ikväll ska jag ut och lufta motorcykeln lite. Det var ett tag sen sist.


Stickning har det blivit lite av i helgen. Strax färdig med dotter nr 2:s Fetching. Och så har mönstrena i Sockklubben och Pulsklubben kommit. Får se vilka mönster jag ska välja. Det ena mönstret i Sockklubben, Drops sockor i Fabel stickade jag förra sommaren i rätstickning. Så det blir kanske ett par Clover. Tycker dom ser himla söta ut. Och förmodligen blir det Muddar i Silkealpaca. Men man kanske hinner sticka båda.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se