Direktlänk till inlägg 29 maj 2008

Garn till junimuddar & Revontuli

Av Åse - 29 maj 2008 09:21

Här är en lite bild på senaste garninköpen. Det ska bli junimuddar från Pulsklubben och en Revontuli Shawl. Plus mina nya stickor. Är jag inne i en rosa period nu? Det ser iallafall ut som det. Men det är en fin färg till sommaren.

Igår blev det ingenting stickat. Var ute med motorcykeln och övningskörde istället. Det blev en ganska lång tur på 11 mil. Vi åkte ut på Ekerö och Munsö. Passade på att åka genom stan för att träna på det också. Många bilar var det.

Idag klev jag av tåget vid Södra station och promenerade till Sergels Torg. Härligt väder att gå i. Pga Irakkonferensen blev det en omväg. Det var avstängt där jag brukar gå, och även Strömbron var avstängd en stund, så där hann det bli en kö av gående. Det är många som är ute och promenerar till jobbet på morgonen.

 
ANNONS
 
mc-chick

mc-chick

29 maj 2008 20:09

Superfina garner!! Det kommer bli en jättefin revontuli!! Jag har kört mc i stockholm några gånger och jag som kommer från landet tyckte det var hemskt. :-)

http://mc-chicksomsticks.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se