Direktlänk till inlägg 21 juni 2008

Midsommar över

Av Åse - 21 juni 2008 23:04

Så var midsommardagen snart slut. Har firat med goda vänner i Roslagen. Ibland tar det lång tid mellan våra träffar, så när vi väl träffas umgås vi ordentligt. Vi började på midsommarafton kl 9 med att åka till Åland från Kapellskär. När båten vände tillbaka åt vi en härligt buffé. På väg hem till Sättra  passerade vi svärföräldrarna och tog en snabbfika. Dom hyr ett sommarhus vid Östernäs på Rådmansö.

Sen fortsatte midsommarafton hemma hos våra vänner med god mat, god dryck och mycket prat & skratt. Tyvärr fick vi äta middag inomhus då vädret inte var helt pålitligt. Kvällen blev ovanligt kort och vi kröp till kojs redan vid halv ett.

 Efter en natts sömn har vi haft en lugn och skön dag. Suttit på verandan och fikat, pratat, fikat & pratat. Emellanåt har vi fått gå in då det kommit lite regndroppar. Men för det mesta har det varit fint. En promenad på kvällen och barnen badade i en insjö. Det var meningen att vi skulle grilla även i kväll, men när vi kom hem från badet var klockan redan halv nio och inte var vi särskilt hungriga då vi ätit lunch vid 16-tiden. Dessutom tar det oss en timme att åka hem. Och har vi kommit hem och är trötta. Imorgon ska vi till landet och lämna tjejerna där. Dom börjar nu sitt sommarlov på riktigt och ska vara med mormor en vecka medans vi får fortsätta att jobba ett par veckor till.

 
ANNONS
 
mc-chick

mc-chick

22 juni 2008 08:42

Nu blev jag lite avundssjuk på din midsommar. :-)

http://mc-chicksomsticks.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

22 juni 2008 21:59

Låter som en fin helg !! :)

http://www.garnlivet.bloggagratis.se

 
MammaPuhStickar

MammaPuhStickar

22 juni 2008 23:00

Ja, det har varit en bra helg. Imorgon är det dags för jobb igen :-(

http://mammapuhstickar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se