Direktlänk till inlägg 22 juni 2008

Gåtävlingen avslutad

Av Åse - 22 juni 2008 23:03

Nu är det söndagkväll och snart dags att sova. Barnen är överlämnade till mormor på landet idag. Skönt för dom att få vara lediga och slippa kliva upp när vi ska till jobbet. Sommarlovet blir lite längre tack vare att mormor och senare även farmor ställer upp och tar hand om dom när vi fortfarande jobbar.

I tisdags avslutades vår gåtävling på jobbet. Det har varit jättekul och har verkligen varit en sporre för mig att komma ut och gå. Det hjälpte nog till lite att mitt lag vann på vår avdelning. Vi var 13 lag som tävlade. Vi var det lag som kom först till Amsterdam och som även fortsatte sen och höll ett bra tempo så att vi kom längst på de 3 månader som vi höll på. Vi kom precis förbi Lille. Och jag själv lyckades passera Paris och komma till Orléans. Eftersom det börjat ge resultat på vågen gäller det att inte tappa tempo nu när tävlingen är slut. Men jag har haft några vilodagar nu, så imorgon är det dags att sätta fart igen.

 På stickfronten köpte jag naturfärgat Raggi från Järbo i torsdags. Det ska bli en rätstickad poncho med fläta. Mönstret har stickor 8, men jag tyckte inte det kändes så bra, så idag har jag repat upp det jag gjort sen i torsdags och börjat om på stickor 7 och ökat antalet maskor. Hoppas det blir bra. Bild kommer när jag kommit lite längre.

I veckan nu ska jag lägga på ett kol med övningskörningen. Det är lite lättare när inte barnen är hemma. Hoppas att jag närmar mig slutet snart.

 
ANNONS
 
mc-chick

mc-chick

24 juni 2008 20:23

Kämpa på med körningen! Tänk vad roligt när det är klart!

http://mc-chicksomsticks.bloggagratis.se

 
MammaPuhStickar

MammaPuhStickar

24 juni 2008 21:00

Ja, jag kämpar på nu. Uppkörningen närmar sig med stormsteg. Jag längtar.

http://mammapuhstickar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se