Direktlänk till inlägg 25 juni 2008

Onsdagskväll

Av Åse - 25 juni 2008 20:38

Idag är det onsdag. Jag har varit så trött de senaste dagarna.  Men jag har två kvällar i rad kämpat med min mc-körning. (kan ha gjort sitt till tröttheten). Jag har lite problem med inbromsning i hög fart, men det är snart det sista som är kvar. Resten börjar sitta fint nu. Uppkörning närmar sig.

Stickningen har pga trötthet blivit lidande. Och nu har julimönstren kommit både i Pulsklubben och Sockklubben. Fina båda två, så nu finns det att göra. Dessutom har Garnstudio  presenterat sina höstmönster.  Massor av fint där också. Hur ska man hinna med allt man vill göra.

Jag har ju fyllt TANT säger en del, så jag har hittat en underbar beskrivning på vad det är. Den hittatde jag på Ilsefins blogg. Tant=Mogen stark, smart kvinna som vet vad hon kan och vill och har fått perspektiv på saker och ting i livet!  Kan inte bli bättre. Det är precis så jag känner.  Idag har jag tagit det lugnt på kvällen. Hoppas att det gör att jag känner mig piggare imorgon när jag vaknar. Nu ska jag försöka sticka några varv på mitt nya projekt så jag kan lägga in en bild på det.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se