Direktlänk till inlägg 27 juni 2008

Helg!

Av Åse - 27 juni 2008 06:59

Så var det fredag igen. Härligt. Nu har barnen varit hos mormor på landet en vecka. Det ska bli så skönt att få komma ut till dom och träffa dom ikväll. Det är både skönt och jobbigt att dom är borta så här. Skönt för att man får lite egen tid, men usch så jobbigt. Man är så van att kunna prata med dom och vara tillsammans med dom varje dag. Jag saknar dom hela tiden när dom är borta. Man tror att man ska passa på att göra så mycket när barnen är borta, men veckan far förbi precis lika fort som annars.

Igår åkte vi på en motorcykeltur till Kungsängen. Fick lite grillat & gott vin hos makens chef. Trevligt. På söndag ska vi på dop. Det är minsta kusinen som ska döpas. Jag har både stickat och virkat lite doppresenter. Bild kommer senare. Ska även försöka hinna med lita annat som jag kan fotografera och visa här. Det har varit väldigt dåligt med bilder på ett tag. Min pendeltågsstickning närmar sig sitt slut. Ska bli kul att se hur den blir när jag stickat ihop och blockat den. Ha en riktigt trevlig helg!

 
ANNONS
 
mc-chick

mc-chick

27 juni 2008 09:13

Trevlig Helg!!

http://mc-chicksomsticks.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se