Direktlänk till inlägg 29 juni 2008

Söndag & fotbollsfinal

Av Åse - 29 juni 2008 21:04

Nu var det söndagskväll igen och fotbollsfinal på tv. Jag ska strax sätta mig i soffan med ett glas kall Sangria och sticka lite på min poncho. Den stickas i naturfärgat Raggi från Järbo Garn. Man stickar två lika rektanglar som sen sys ihop till en poncho. Så här ser den ut just nu.

Annars har helgen varit skön. Vi åkte till landet i fredagskväll. Träffade tjejerna. Skönt efter en veckas frånvaro. I lördags var vi på en liten loppis. Inte så mycket att fynda. Idag har vi varit på dop av lillkusinen. Hon ska heta Scilla. Hon skötte sig väldigt bra och skrek inte alls och skrattade till och med mot prästen. Jag hade bla stickat två olika par sockor som funnits på bild tidigare och sen virkade jag en liten sköldpadda.

Här har den fått komma ut i gröngräset ett tag.

Nu har vi varit och lämnat tjejerna till farmor & farfar som ska få ha dom nästa vecka när vi fortfarande jobbar. Men det blir sista veckan med jobb före semestern. Puh vad jag längtar nu.

 
ANNONS
 
mc-chick

mc-chick

30 juni 2008 17:01

En så söt sköldis! Skönt att du snart får semester.

http://mc-chicksomsticks.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se