Alla inlägg under juni 2008

Av Åse - 18 juni 2008 23:48

Igår hade jag en helt underbar dag med min familj på Fjäderholmarna. Vädrets makter var med oss. Vi hörde åskan på avstånd och såg de mörka molnen, men vi klarade oss precis. Vi åt god mat, lekte och tjejerna fick dreja två jättefina skålar på krukmakeriet.

Väl hemma tog vi det lugnt i soffan. Låter kanske tråkigt, men jag tyckte det var himla skönt. Jag fick massor av mail och blommor från kompisar som kom ihåg min dag. TACK!!

ANNONS
Av Åse - 17 juni 2008 09:28

Idag blir jag vuxen sägs det:-)

Fina blommor av maken och barnen. Uppvaktning på sängen och fina presenter. Nu ska vi snart på utflykt.

ANNONS
Av Åse - 16 juni 2008 22:28

Igår hade jag släkten här på lite middag. Bjöd på varmrökt lax och färskpotatissallad. Kaffe och vit chokladmoussetårta. Jag fick många fina presenter o blommor. Idag har jag blivit firad på jobbet. Present, blommor och sång. Tycker det är lite jobbigt att stå i centrum. Men det kändes rätt OK. Imorgon är jag ledig och vi ska hitta på något trevligt med familjen. Håller tummarna för att vädret ska vara fint så att vi kan åka på någon trevlig utflykt. Ikväll har jag varit och lånat böcker till tjejerna på sommarlån. Min äldsta tjej har börjat läsa riktigt mycket nu och klagar på att hon inte har något att läsa. Så det blev 7 böcker idag, får se hur länge det räcker. Jag har även hunnit sticka några varv till på Revontuli. Nu är varven väldigt lååånga. Närmar mig sakta men säkert slutet. Jag längtar till den är färdig. Den skulle vara perfekt till midsommaraftons kväll. Då kommer man säkert behöva en varm sjal att lägga över axlarna. Så det är bara att sno sig tid för några varv då och då. Får kanske byta ut min pendeltågsstickning den här veckan.

Fina blommor från jobbet.

Av Åse - 15 juni 2008 12:30

Tyvärr hade jag inte tid att vara med WWKIP igår. Men jag hoppas att alla som var med hade trevligt.

Vi var hos en kompis som hade 40-årsfest. Mycket trevligt och många gamla kompisar som man inte träffat på länge. Tyvärr var inte vädret på det bästa humöret. Precis när vi skulle sätta oss och äta kom regnet. Som tur var satt vi i ett partytält. Sen var det självklart dags för fotbollen. Födelsedagsbarnet hade föreberett med storbilds-tv i vardagsrummet. Många var det som bänkade sig där och tittade, men jag och en kompis satt kvar ute och drack vin & snackade. Vi såg lite av tv:n därifrån vi satt och det räckte för oss. När jag ska se på fotboll vill jag helst sitta hemma i min egen soffa med en stickning. Jag har inte så många varv kvar nu på min Revontuli men tiden att sitta och sticka vill inte riktigt infinna sig. Idag ska jag själv ha lite kalas hemma eftersom min stora dag inträffar nästa vecka.

Av Åse - 12 juni 2008 22:26

Här kommer bilden som jag inte orkade ta igår. Det är svårt att ta en bild när man stickar sjal på rundsticka. Det ser mest ut som en hög med garn och det kan man kanske säga att det är.

Ikväll har jag kört lite motorcykel igen. Denna gång åkte vi till Röda Caféet och tog en fika. Eftersom det är torsdag var det massor av motorcyklar där. Gamla, nya, racing och custom. Kul att titta på, men jag tyckte det var lite pinsamt att rulla in när det stod en massa killar/gubbar och kikade. För gott om tjejer var det ont om. Träffade en gammal skolkompis från gymnasiet där. Sånt är alltid kul. Körning på väg känns helt ok nu, så nu är det mest körning på bana som är kvar (tror jag).

Gissa om det var fotboll på tv:n när jag kom hem? Jajemän, så jag kunde med gott samvete slå mig ner i soffan jag också och sticka ett par varv. Det blir inte så många på en timme. Men det är fortfarande kul och jag längtar till den blir färdig. Känns som den blir perfekt att ha över axlarna nu när det blir svenska sommarkvällar.

Av Åse - 11 juni 2008 22:37

Det har varit fotboll på TV och jag har precis stickat det 100:e varvet på min Revontuli. Den blir så fin. Men nu börjar varven kännas ganska långa och det är många varv kvar. Får se om jag får till en bild imorgon på den. Just nu är jag för trött för det. Idag har jag varit och fått en helkropps-massage. En kompis går på friskvårdskonsultutbildning och där ingår massage och nu måste hon öva. Och jag låter mig gärna övas på. Jätteskönt, så nu kommer jag att sova gott. Natti natti.

Av Åse - 8 juni 2008 22:18

Så har fotbolls-EM dragit igång. Jag tycker det är ganska kul. Hemma går TV:n varm när det är fotboll. Jag tycker att det är perfekt att sticka till fotbollsmatcher. Brukar säga att jag inte tittar så mycket, men det slutar ofta med att jag ändå sitter och hejar på något av lagen som jag tycker spelar bra. Självklart tittar jag när Sverige spelar och hejar extra mycket.

 Helgen har vi tillbringat på landet. VARMT! Nu har jag badat ordentligt. Till och med simmat. 18 grader vid bryggan. Övningskört på körskolan i lördags. Puh vad det var varmt! Ikväll blev det en tur till Vaxholm. Glass och fika i hamnen.Eftersom vi var barnfria kunde maken åka med och detsamma gällde för min handledare så ikväll var vi fyra stycken som åkte. En helt underbar kväll för att åka i. Nu kopplar vi av en stund i soffan med fotboll, ett glas rosévin och snart ska jag ta upp min stickning. Den har blivit lite lidande i värmen. Men nu ska jag försöka sticka ett par varv innan det är dags att krypa till kojs.

Av Åse - 6 juni 2008 09:46

Igår hade vi examen i skolan. Våra tjejer har blivit så stora. Emma gick ut

6-års och Sara gick ut 3:an. Det är alltid lika fint med examen, tårarna bränner bakom ögonlocken varje gång jag hör Den blomstertid.

Efter examen var vi tre familjer som åkte in till Kungsträdgården och Fridays. Där åt vi stora hamburgare, spareribs och drack massor av gott. Det är en tradition sen fyra år att vi åker in och äter där. Barnen tycker det är jättekul. Det är kul också att titta på alla studentflak som åker runt. När vi ätit och druckit gott strosade vi vidare till söder och stannade på ytterligare ett "vattenhål" innan vi åkte hem och fortsatte kvällen med grillning hemma hos en av familjerna. Sen var vi en trött familj med trötta fötter som gick hem och stupade i säng.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se