Alla inlägg under juni 2008

Av Åse - 3 juni 2008 22:55

Idag är jag är trött. Intensiv dag som nu lider mot sitt slut. Min dag har idag sett ut så här: 05.30 stavgång, barnen till skolan, tåg till jobbet, klev av vid Södra Station, promenad till Sergels Torg, arbete, 55 minuter spinning, lunch, mer arbete, tåg hem, snabb grötmiddag, till körskolan för 3 timmars övningskörning med motorcykel, krypkörning & bromsning, hem, the i soffan och jag har börjat på min Revontuli. Stickorna (Knit Pick) jag köpte hos Marias garn är helt underbara att sticka med. Än så länge är jag på den mörka delen av garnet, så det är svårt att se mönstret. Nu ska jag gå och lägga mig. GÄSP.

ANNONS
Av Åse - 2 juni 2008 06:15

Ännu en helg har passerat i strålande väder. Åkte till sommarstugan sent i fredagskväll efter att jag fått en duvning på körskolan. En slapp lördag med endast en morgonpromenad. Inte så mycket stickat pga värmen. Fick ihop ytterligare ett par junimuddar till dottern. Vi doppade oss i vattnet, nu var det iallafall 16 grader och var nästan skönt när man solat ett tag. En skön kväll med grillning och bad i vedeldad tunna.

En ganska lugn söndagsförmiddag innan vi åkte hem för att ordna "våryra" i vår bostadsrättsförening. Vi grillade hamburgare och umgicks med våra grannar.

När jag äntligen satte mig ner i soffan blev det lite stickat på Juno Regina. Har stickat en ny ände på den så att jag nu bara kan sticka rakt på tills garnet tar slut och sen sticka ihop med den andra änden. Så nu är det en bra pendeltågsstickning igen. Och det sista jag gjorde innan sängen ropade på mig var att nysta upp garnet till min Revontuli.

ANNONS

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se