Direktlänk till inlägg 3 juli 2008

Rolig dag

Av Åse - 3 juli 2008 22:33

Så blev det äntligen klart. Som jag skrev tidigare klarade jag uppkörningen idag och har fått mitt efterlängtade MC-kort. Ikväll har jag varit ute och kört själv för första gången. I början tittade jag bakåt flera gånger och undrade var min "lärare" tagit vägen. Men sen kom jag ju på att jag inte behövde någon. Och övningskörningsskylten fick jag ta bort. Jipiee!!!

Jag har kört ut till körskolan och visat min hoj och sen körde jag in till Medborgarplatsen där maken satt och tog några öl med sina arbetskamrater. Det såg gott ut med öl, men det var värt att dricka cola och sen få köra motorcykel hem!

Nu är det bara en dag kvar på jobbet. Sen blir det semester. Härligt. Får se om jag tar motorcykeln till jobbet imorgon. Det skulle vara lite kul. Tyvärr är det lite köigt in till stan på morgonen för dom jobbar på Centralbron och i Söderledstunneln. Men vi får se.

 För att inte tänka så mycket på uppkörningen på dan idag har jag städat och gnott nästan hela lägenheten. Köket blänker. Sen åkte jag till Ljungkvists Garn i Farsta och inhandlade garn till både muddar och sockor för Juli månad. Dessutom köpte jag garn till en Barbappa och en Barbamamma. Nina som har Ninas hörna har på sin blogg lagt ut virkmönster till hela Barbafamiljen. Så jag tänkte prova att göra den. Jag letade nämligen fram mina gamla barbafigurer som jag hade när jag var liten och dom fått plats på en hylla i sovrummet. Så nu ska dom få lite större kamrater tänkte jag. Sen blev det även garn till ett par Perdita. Dom var extramönster till påsk i pulsklubben. Då tyckte jag inte att dom verkade så roliga, men nu har jag sett flera fina, så jag kände att jag vill också göra. Det gäller ju att se till att ha lite olika projekt att starta på under semestern. Lite stickning ska man väl hinna med då.

Feo
 
ANNONS
 
mc-chick

mc-chick

5 juli 2008 18:03

Det är ju perfekt att få kortet till semestern! Hoppas det blir många mil för dig. Barbafamiljen såg söt ut, jag blir oxå sugen på att göra dom.

http://mc-chicksomsticks.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se