Direktlänk till inlägg 16 juli 2008

Julisockor klara

Av Åse - 16 juli 2008 21:06

Vad härligt det är med semester! Jag ägnar många timmar åt stickning i solen just nu. Man får ta sig ett dop ibland för att svalka av sig. Det har faktiskt blivit 20 grader i vattnet så det är riktigt skönt. Allra skönast är morgondoppet.

Mina Pomatomus som är julimönstret i sockklubben är färdiga. Jag har stickat dom i Fabel. Det är ett av mina favoritgarn. B la för att det är billigt och sen gillar jag färgerna och mönstringen som blir. Nu har jag inte valt det färggrannaste garnet till dom här sockorna. Men jag är väldigt nöjd med resultatet.

Kanske mönstret inte syns så tydligt så här kommer en närbild.

Maken gillade också garnet men inte mönstret, så han har köpt 2 nya nystan så att jag kan sticka ett par sockor till honom, fast det blir nog sockor utan något speciellt mönster då. Men dom får vänta ett tag. Nu har jag börjat på pulsklubbens julimönster. Och det går undan. Blir nog färdig med den första senare ikväll.

Idag har vi 14-årig bröllopsdag. Tänk att det gått så fort. Man minns det som det var igår. Men tittar man på barnen så förstår man att det gått en tid. Vi har inte firat så stort. Tog båten till ett rökeri i närheten där vi köpte lite olika rökta fiskar mm som vi nu ätit och druckit gott vin till. Det blir lite för mycket vin så här när det är semester. Men vad gör väl det om hundra år. Igår morse följde jag med maken hem på morgonen och körde ut FEO till landet. Så nu har vi båda motorcyklarna här så att vi kan ut och åka lite turer under semestern.

Imorgon blir det vattenrutschbana vid Nicksta camping i Nynäs.

 
ANNONS
 
mc-chick

mc-chick

17 juli 2008 18:33

Jättefina pomatomus!!

http://mc-chicksomsticks.bloggagratis.se

 
MammaPuhStickar

MammaPuhStickar

17 juli 2008 21:41

Tack så mycket.

http://mammapuhstickar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se