Direktlänk till inlägg 19 juli 2008

Bronte's Mitts

Av Åse - 19 juli 2008 11:43

Färdig med julimönstret i Pulsklubben blev jag igår morse. Snabbstickade och fint mönster. Jag har stickat dom i Drops Alpacka. Garnet är så skönt. Eftersom det är lite tunnare än vad mönstret sa fick jag lägga upp lite fler maskor och även göra lite fler varv för att dom skulle bli som jag ville ha dom. Kommer passa bra till hösten.

Nu har makens semester börjat och vi ska ha 3 härliga veckor hela familjen. Bara hoppas att vädret blir lite stadigare. Jag har förstått att vi förmodligen haft tur här. Bara några enstaka droppar har kommit. Annars har det varit växlande molnighet. Ikväll ska vi ta båten och träffa makens arbetskamrater med familjer på Lisö. Vi har närmare dit med båt än med bil. Bara det inte regnar. Vår båt har ingen hytt.

På stickfronten har jag inte startat något större projekt. Började på makens sockor och har börjat virka en barbamama till barbapa. Ska försöka få till lite ögon mm på barbapapa så att jag kan visa upp honom. Men brodera är inte min starka sida. Får nog ta lite hjälp av min mamma. Bloggandet blir lite sporadiskt då jag måste låna modem för att kunna blogga.

 
ANNONS
 
Eva "Mitt i ko och får flocken"

Eva "Mitt i ko och får flocken"

24 juli 2008 17:07

Ska oxå sticka juli mönstret i Drops Alpaca har några frågor. Vilka stickor använde du och kan du delge mig hur många extra maskor du började med. Jag skall försöka hinna klart med muddarna till den 31 men det skall jag väl hinna? Vad snygga de blev dina muddar blev/ Hälsn Eva

http://raglanda.wordpress.com

 
MammaPuhStickar

MammaPuhStickar

24 juli 2008 21:16

Tack, jag ökade med 10 maskor. Stickor 3, men jag stickar hårt. Min mamma ökade oxå med 10 maskor men stickor 2,5. Blev lika stora. Du kommer definitivt hinna bli klar till den 31:a. Nr 2 tog bara 1 dag, men då hade jag semester.

http://mammapuhstickar.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Eva "Mitt i Ko och får flocken"

25 juli 2008 10:21

Tack för ditt snabba svar. Jag skall börja i dag under dagen men först måste ko och får få sitt, sedan lite traktor körning, höet ligger på slag och det skall vändas.

 
MammaPuhStickar

MammaPuhStickar

25 juli 2008 23:12

Det verkar finnas en del att göra förutom stickning. Lycka till!

http://mammapuhstickar.bloggagratis.se

 
Eva

Eva

28 juli 2008 23:48

snygga dom blev i grått

http://urmoderns.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se