Direktlänk till inlägg 21 juli 2008

Semester!

Av Åse - 21 juli 2008 18:32

Idag började makens semester på riktigt. Vädret har väl varit sisådär idag, men då passade vi på att börja måla våra små hus på landet. Kul för maken att måla första dagen på semestern (han jobbar som målare), men det är ingen idé att skjuta upp det. Fördelen med att måla är att man ser att det blir fint direkt.

Jag har även virkat klart en barbamama nu. Ska försöka få dit ögon och mun så jag kan fylla dom, men som jag skrivit tidigare så tycker jag inte att det är så kul. Makens sockor går sakta framåt. Försöker göra lite annat än sticka och virka på dagarna.

Lördagskvällen blev lyckad och jag fick användning för min poncho. Vi åkte hem i skenet av månen. Jag tror att den nästan var full.

Nu längtar jag efter lagom fint väder så att vi kan åka iväg en sväng med motorcyklarna. Det suger i motorcykeltarmen. Vi hade tänkt åka igår, men på radion lovade dom regn, men regnet kom inte förrän vid 21-tiden. Tänk om man vetat det.

 
ANNONS
 
mc-chick

mc-chick

23 juli 2008 19:10

Det ska bli kul att se dina barbafigurer!

http://mc-chicksomsticks.bloggagratis.se

 
MammaPuhStickar

MammaPuhStickar

24 juli 2008 21:19

Ja, jag ska skärpa till mig och få dit lite ögon och stoppning.

http://mammapuhstickar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se