Direktlänk till inlägg 25 juli 2008

Härlig dag

Av Åse - 25 juli 2008 23:12

Vilken underbar dag det har varit idag. Sol, sol och sol. Varmt. Plattvatten. Massor av bad. Idag har det varit så varmt att man nästan måste ligga i vattnet hela tiden. Det är så härligt när man kan simma och leka i vattnet så länge man vill utan att börja frysa. Har bara stickat några varv på förmiddagen. Sen blev det för varmt. Lyckades brodera dit ögonen på barbapapa också. Nu är det bara munnen kvar och barbamama.

På eftermiddagen idag var det dags att utnyttja min födelsedagspresent från maken. En eftermiddag på Nynäs Havsbad med massage, bad och en god middag. Vi tog båten dit. Första riktiga båtturen iår. Jättehärligt. Nu är det snart nattedags. Imorgon blir det full fart. Äldsta dottern fyller 10 med kalas för släkten här på landet. Sen på söndag ska jag utnyttja ytterligare en present. Ska åka R.I.B båt till Sandhamn. Ska bli mycket spännande. Återkommer med rapport på söndagkväll.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Roslagsvänner

27 juli 2008 00:21

Hej på er!
Äntligen semester! Sitter ute och njuter av både sommarljum natt och ett gott glas rött. Saknar er - trodde att ni skulle glida förbi på två hjul...Hur var Nynäs-ska ju oxå dit någon gång...Tänkte ta oss med husvagnen ner till Skansundets camping-har hört att restaurangen där ska vara bra liksom badstranden, har ni koll på detta? Blir i Roslagen denna veckan, men sedan ska vi ut på vift med okända mål i Sörmland/Uppland. Jättekamar från Rospiggarna

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se