Direktlänk till inlägg 27 juli 2008

R.I.B båtstur

Av Åse - 27 juli 2008 20:10

I morse åkte jag och mina två brorsor till Saltsjö-Duvnäs för att åka en

3-timmarstur med R.I.B båt. Den hade två V-6:or på 300 hästar vardera. Gjorde ca 50 knop i marschfart. Så det gick undan. Vi åkte ut till Möja för att leta säl. Tyvärr såg vi inga sälar, kan ha berott på att det är algblomning därute. Men vi fick se en Havsörn landa och sitta en stund på en klippa innan den flög iväg igen. Det var mäktigt. Vi hade kanonfint väder. En jättekul resa.

Igår hade vi 10-årskalas. Våran Sara fyllde 10 år. Vad fort tiden har gått. Det var som igår hon föddes. Även då var vi här på landet och fick åka in till sjukhuset. Vi har haft tur med vädret alla år. Har alltid haft kalas här på landet.

Jag har broderat färdigt barbapapa och är nästan helt klar med barbamama, men tyvärr inte fotat och imorgon blir jag av med bredbandet och kan förmodligen inte blogga förrän nästa vecka. Kanske är lite nyttigt med semester även från internet. Vi hörs.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se