Direktlänk till inlägg 10 augusti 2008

MC-tur i regn!

Av Åse - 10 augusti 2008 17:59

Igår var vi så sugna på att åka en tur med motorcyklarna. Vädret var växlande molnighet så vi tyckte att det kändes okej. Så efter lunch drog vi iväg. Men vi hann inte långt innan vi kände de första regndropparna. Vi stannade till och diskuterade om vi skulle vända eller fortsätta. Men vi fortsatte till Café Grindsjön. Ett väldigt mysigt ställe som låg vid perfekta motorcykelvägar. När vi kom dit var det inget regn och vi kunde sitta ute. Men så småningom hittade regnet även dit. Så när det var dags att åka hem så var det regn. Men vi bet ihop och försökte åka hem så fort vi kunde. När vi är nästan hemma så blir vägen torr och vi inser att hade vi vänt och åkte till Sjöbodarna på Ankarudden så hade vi inte haft något regn. Men så blir det ibland. Får se om vi får för oss att åka med Mälaren Runt som går på lördag. Det beror på väder och vind. Men lite roligt verkar det.
Idag har vi nästan flyttat hem från landet. Jag börjar jobba imorgon och maken och barnen ville vara hemma några dagar med tanke på hur vädret sett ut de senaste dagarna. Så vi packade hem det mesta. Det känns faktiskt ganska skönt. Jag har varit ledig i 5 veckor. Helt underbart. Nu får vi se om nästa ledighet blir till höstlovet. Vi funderar på en resa till varmare breddgrader då.

Feo
 
ANNONS
 
mc-chick

mc-chick

10 augusti 2008 19:04

Jag körde Mälaren runt förra året. En upplevelse som jag verkligen rekommenderar! Det var superhäftigt att se så många motorcyklar på en gång.

http://mc-chicksomsticks.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se