Direktlänk till inlägg 25 augusti 2008

Septembermönster

Av Åse - 25 augusti 2008 13:40

Nu har mönstren kommit för september. Både i Pulsklubben och Sockklubben. Så nu är det bara att leta garn och sätta igång. När det gäller sockklubben blir det nog ett par DROPS sockor med flätor. Ska nog sticka i Regia Silk, som jag nu hört så mycket gott om att jag måste prova att sticka i det själv. Och sen bler det ett par Vikingur vantur. Ser jättesköna ut och jag gillar den typen av halvvantar. Och där ska jag hålla mig till samma garn som i mönstret. Skönt med två mönster på svenska, så behöver man inte hålla på att översätta den här gången. Efter att inte haft något särskilt på gång så svämmar det över av ideér och "villgörasaker" just nu. Detsamma gäller ljudböcker som jag lyssnar på dagligen, bla till och från jobbet. Ett tag hade jag svårt att hitta något jag ville lyssna på, och nu har jag flera som jag vill lyssna på, men det är väl bara att snöra på sig promenadskorna och ge sig ut, då avverkar man en bok ganska snabbt. Men det bästa är att sitta i soffan med en stickning och en bra bok i öronen. Då kan man nästan sitta hur länge som helst.

 
ANNONS
 
mc-chick

mc-chick

25 augusti 2008 20:42

Visst är det roligt när man är full av ideér av saker man vill göra. Det är bara tiden som inte räcker till.. :-)
Jag har aldrig lyssnat på ljudböcker, kanske man skulle ta och prova.

http://mc-chicksomsticks.bloggagratis.se

 
Ingen bild

MammaPuhStickar

25 augusti 2008 22:51

mc-chick: Det tycker jag du ska göra. De flesta jag rekommenderar att göra det är sen helt fast i ljudboksträsket.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se