Direktlänk till inlägg 27 augusti 2008

Ledig onsdag

Av Åse - 27 augusti 2008 16:00

Idag har jag varit ledig. Började dan med ett träningspass på gymet. Sen åkte jag hem och bakade lite bröd. Tänkte försöka baka bröd 1 gång i veckan. Efter lunch var det så fint väder att jag kände för en tur med motorcykeln, men jag tycker alltid att det är så svårt att bara ut och åka, men så kom jag på att jag har en kompis som det var länge sen jag hälsade på, så jag ringde och åkte sen dit och tog en fika. Mycket trevligt. Kul när jag kunde ta med mig lite nybakat bröd. Nu har jag hämtat hem tjejerna från fritids och tänkte sätta mig i soffan en stund och sticka. Jag är  i dagsläget inte helt vän med garnet jag köpte för att sticka sjal i. Har svårt att hitta ett mönster som jag gillar. Surfade runt nästan hela kvällen igår, men till slut valde jag ett mönster jag hade hemma. Ska prova det ett tag nu och se om jag blir nöjd.

 
ANNONS
 
mc-chick

mc-chick

28 augusti 2008 09:01

Håller med om att det är lite svårt att bara ut o köra. Det är lättare om man har ett mål.

http://mc-chicksomsticks.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se