Direktlänk till inlägg 28 augusti 2008

Stickmönster

Av Åse - 28 augusti 2008 21:37

Jag verkar ha hamnat i någon slags ond cirkel. Jag har svårt att hitta och bestämma mig för mönster. Först hade jag inga ideér vad jag skulle göra. Surfade runt och fick några ideér (kanske för många).  Listan med villgöraprojekt blev lång. Om man nu kan ha för många önskeprojekt. Sen fick jag för mig att jag skulle sticka augustimuddarna som jag ratat från början, köpte garn och drog igång, men insåg att det inte var min grej. Jaha, tre nystan alpacka i färger som jag inte brukar köpa som vill ha nytt mönster. Sen hittade jag andra roliga garner som jag köpte. Det blev bla muddar och sockor och så skulle det bli en sjal, men jag hade så svårt att hitta något mönster jag tyckte passade sjalgarnet men nu tror jag att jag är nöjd.  

Sen kom septembermönster i pulsklubben och sockklubben. Bestämde mig snabbt för det ena mönstret i pulsklubben, men nu är det utbytt. Det nya mönstret är ju enkelt, men frågan är hur kul? Bestämde mig sen för det svenska sockmönstret. Tänkte det kunde vara skönt att inte behöva översätta ett mönster för en gång skull. Beställde garn som kom ikväll.

Regia Silk färgen Honung. Underbart mjukt och härligt färg. Drar igång med stickningen, läser mönstret lite ordentligare och inser att jag beställt ett nystan för lite. Orkar inte tänka om och ändra i mönstret, så nu får det bli det andra sockmönstret, men det ska ju översättas först innan jag börjar.

Så nu blir det stickat några varv till på sjalen. 

 
ANNONS
 
garnlivet

garnlivet

28 augusti 2008 23:12

Ja du, ibland hamnar man i en sådan lite "ond"cirkel när det ena projektet after det andra blir fel på ett eller annat sätt... vet precis... men det löser sej säkert. Lycka till :)

http://garnlivet.bloggagratis.se

 
Ingen bild

MammaPuhStickar

29 augusti 2008 06:45

Tack, jag hoppas att helgen blir en bra stickhelg.

 
mc-chick

mc-chick

29 augusti 2008 18:49

Du kommer säkert hitta det perfekta mönstret till det perfekta garnet! Och då kommer det kännas helt rätt!

http://mc-chicksomsticks.bloggagratis.se

 
Ingen bild

MammaPuhStickar

29 augusti 2008 23:50

Du har så rätt så......

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se