Direktlänk till inlägg 31 augusti 2008

Helg på landet

Av Åse - 31 augusti 2008 22:34

Har varit på landet i helgen. Härligt väder, kyligt men varmt när solen är framme. Vi har plockat undan lite sommarmöbler och nu känns det som höst. Ikväll hann vi ta en tur med motorcyklarna. Åkte in till stan och en tur runt Djugården. Sen stannade vi till vid Pizza Hut och käkade middag innan vi åkte hem. Lite småkyligt var det dock att åka på kvällen.

I helgen har jag stickat muddarna som togs bort från pulsklubben. Jag kunde inte låta bli att sticka dom, för jag tyckte mönstret var så fint.

Dessutom gjorde jag klart pendeltågsstickningen, som den här veckan var ett par rätstickade svarta muddar till maken. Han blev lite avundsjuk på mina som jag gjorde för att ha när jag åker motorcykel. Han kom på att det verkade skönt och ville ha ett par egna, men lite mindre färgglada.

 
ANNONS
 
garnlivet

garnlivet

1 september 2008 08:33

Snyggt med flätmönster... :)

http://garnlivet.bloggagratis.se

 
NinaBF

NinaBF

1 september 2008 11:02

Hej! Fattar inte hur du kan hinna sticka pulsklubbens mönster innan månaden ens har börjat! Här går det jättelångsmat och mitt försök med augustimuddarna repades upp. Vet inte omd et var mösntret eller garnvalet.... Snygga är de i allafall, dina septembermuddar!

http://ninashorna.blogspot.com

 
Ingen bild

MammaPuhStickar

1 september 2008 14:10

Dessa var otroligt snabbstickade. Tyvärr är detta mönster borttaget i pulsklubben och ersatt av ett nytt mönster. Men det har jag börjat med som pendeltågsstickning.

 
mc-chick

mc-chick

1 september 2008 19:04

oj vad du har stickat! Jag kanske borde åka buss till jobbet, så jag hinner sticka lite. :-)

http://mc-chicksomsticks.bloggagratis.se

 
Ingen bild

MammaPuhStickar

1 september 2008 19:35

Ja, det händer en del när man kan sticka till och från jobbet. Dessutom är jag tvungen ibland att åka en del mitt på dagen också. Bara stickningen är enkel utan mönster går det bra.

 
Dockmamman

Dockmamman

1 september 2008 19:39

Det är otroligt bra att sticka på bussen, gjorde det jag med idag men upptäckte sedan att jag stickat alldeles galet :-(

Jättefina muddar du stickat

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
Ingen bild

MammaPuhStickar

1 september 2008 22:28

TACK!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se