Direktlänk till inlägg 15 september 2008

Utmanad

Av Åse - 15 september 2008 22:42

Har idag blivit utmanad av Tomtan. Så då är det väl bara att anta utmaningen. Men jag kommer tyvärr inte skicka vidare, då jag är emot sådant som liknar kedjebrev. Men om det är någon som läser min blogg och vill anta en utmaning och vill skicka utmaningen vidare är det fritt fram.

Utmaningen består av att: Svara på alla frågorna, välj ut fyra personer som du vill ska svara och utmana dem på deras blogggar, be dem läsa din. Låt personen som utmanade dej veta när då besvarat utmaningen.

1. Vilken mat äter du oftast?

Försöker variera så mycket som möjligt, men mycket kyckling brukar det bli.

2. När du är på kalas är du personen som sitter eller den som hjälper till att duka av?

Är nog en sådan som hjälper till

3. Var sitter du hellst när du bloggar?

Vid närmaste dator.

4. Köper du ofta triss?

Aldrig.

5. I vilket land/stad har du haft din bästa semester?

Semester med familjen är alltid bäst oavsett var.

6. Vilken TVkanal tittar du mest på?

Väldigt blandat. Den kanal som har ett intressant program 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se