Direktlänk till inlägg 21 september 2008

Rosendals trädgård

Av Åse - 21 september 2008 21:27

Idag åkte vi till Rosendals Trädgård på Djurgården. Tyvärr inte med motorcyklarna trots att det var fint väder. Tjejerna var inte så sugna på att åka motorcykel utan ville åka bil. Men vi hade en härlig dag där.  Vi åt en härlig lunch ute i deras trädgård. Titta här vilken vacker sallad jag fick.

Efter lunchen handlade jag ett härligt Levainbröd och lite surdeg i butiken. Tänkte jag skulle ge mig på att baka ett surdegsbröd i veckan. Sen gick vi och tittade på fint uppdukade höstbord där bla denna fina skål fanns.

Sen gick vi vidare till labyrinten på Rosendal. Det är en häcklabyrint i Hagtorn. Tjejerna tyckte det var jättekul att gå den.

Resten av söndagen har varit lugn. Lite stickning och så har jag blockat sjalen som blev färdig i gårkväll. På stickorna just nu är det sockor av restgarner.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se