Direktlänk till inlägg 24 september 2008

Ännu en ledig onsdag

Av Åse - 24 september 2008 18:21

Idag har jag haft förmånen att få vara ledig igen. Det är verkligen härligt. Idag har jag tittat på dottern S som hade friidrott, sen var jag själv och tränade, körde Step Up idag för första gången på många år. Kul. På eftermiddagen har jag stickat lite i solen på balkongen och bakat ett surdegsbröd. Det är första gången jag bakar det. Det står just nu i ugnen, så jag väntar med spänning på hur det blir.

Tog motorcykeln till idrottsplatsen och träningen. Jag är ute och "övningskör" med min blivande hoj. Makens nya hoj kom igår. Fin och stor. Så nu ska FEO säljas. Ska bara få iväg en annons.

På stickorna har jag sockor av restgarn. Tänkte jag skulle skicka dom till Hjälpstickan. Tänkte att alla mina sockgarnsrester ska bli sockor som jag ska skicka dit. Väntar på leverans från Stäkets Hantverk & Design så jag kan börja med mysteriestickningen. Det riktigt kliar i fingrarna som det alltid gör när man vill starta något nytt. Har även beställt garn och mönster från Garnkorgen. Det ska förhoppningsvis bli en sån här, så småningom, men det är ett långtidsprojekt.

Kom på att jag faktiskt stickat en filt för ganska många år sen. Den är gjord i bomullsgarn och av lappar med olika mönster. Lapparna låg länge i en påse innan jag tog tag och sydde ihop den. Det är det tråkigast med lapprojekt, att sy ihop.


 
ANNONS
 
tomtan

tomtan

24 september 2008 21:34

WOW!!! Vilket häftigt projekt!!!

http://www.metrobloggen.se/tomtan

 
garnlivet

garnlivet

25 september 2008 08:40

Filten du beställt mönster och garn till är veeerkligen läcker!! Den skulle jag också vilja göra... Att sticka lappar med olika mönstertekninker på och sy ihop till en filt/pläd har jag funderat länge på men det är ju som du skriver, det där med att sy ihop...

http://garnlivet.bloggagratis.se

 
garnlivet

garnlivet

25 september 2008 08:41

Glömde ju !! Din filt ser intressant ut med många spännande mönster. :)

http://garnlivet.bloggagratis.se

 
Ingen bild

MammaPuhStickar

25 september 2008 14:32

Tack. Jag hoppas att det mönstret jag skickar efter mer är av att plocka upp maskor och sticka vidare istället för att sy ihop.

 
mc-chick

mc-chick

26 september 2008 15:07

Lite sorgligt att sälja hojen? Jag blir alldeles nostalgisk när jag tänker på min virago. Första hojen är väl lite speciell. Men sen är det ju kul att ha en större hoj!

http://mc-chicksomsticks.bloggagratise.se

 
MammaPuhStickar

MammaPuhStickar

26 september 2008 18:23

mc-chick: Precis så känns det. FEO är ju liksom "min". Men det kännsär samtidigt kul med ny och tror det passar mig bättre i längden.

http://mammapuhstickar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se