Direktlänk till inlägg 26 september 2008

Festivalstickningen påbörjad

Av Åse - 26 september 2008 18:33

Idag är det fredag! Har hunnit träna på lunchen idag. Härligt att träna på fredagar, då känns det alltid bättre att sätta sig i soffan på kvällen med ett glas vin.

Idag kom garnet från Stäkets Hantverk & Design. Färgen är lilamelerad Merino 7500. På bilden ser den blå ut och den är blålila med mörkare lila inslag. Köpte även ett par nya spetsar Harmony Wood hos Marias Garn, behövdes till den nya Mysteriestickningen Festival. Så här är den första bilden på garnet, nya stickorna och jag har precis bara börjat. Det blir kvällens stickning. Har hyrt en film så jag kan sitta uppe riktigt länge ikväll, Guldkalven av Helen Tursten. Har lyssnat på boken, så jag hoppas filmen är lika bra.

Igår var jag och såg Mamma Mia. Bättre sent än aldrig finns det ju något som heter och den var SÅ BRA! Nu är det den musiken som rullar hemma.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se