Direktlänk till inlägg 28 september 2008

Lång tur blev det

Av Åse - 28 september 2008 21:31

Äntligen har lugnet lagt sig hemma. Mc-turen idag gick över Åkersberga, Roslags-Kulla, fika vid Brovakten, tillbaka till Roslags-Kulla förbi Wira Bruk och ner till Riala, där svängde vi av mot Sättra. I Sättra bor våra kompisar så där stannade vi till för en fika och som vanligt när vi är där blir fikat långt. Jag hann även hänga med frun i huset på klädparty (det blev lite dyrt), sen käkade vi en snabbmiddag innan vi började åka hemmåt. Det börja bli mörkt så vi tog stora vägen hem och det tog ändå dryga timmen hem. Totalt har vi åkt ca 18 mil.Trötta och frusna var vi alla och tjejerna var superduktiga som orkade utan gnäll. Nu är vi alla varma igen och jag tänkte försöka sticka några varv innan det är dags att krypa till kojs. Så var den här helgen slut. Helgerna springer förbi och man hinner bara med en bråkdel av vad man vill, men så är livet.

Två mc-tjejer vid Wira Bruk.Feo
 
ANNONS
 
mc-chick

mc-chick

29 september 2008 19:40

Oj vilken runda! Låter som en riktig kanondag. :-)

http://mc-chicksomsticks.bloggagratis.se

 
Ingen bild

MammaPuhStickar

29 september 2008 20:17

Ja, det var riktigt härligt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se