Direktlänk till inlägg 30 september 2008

Ny sticktidning

Av Åse - 30 september 2008 17:45

Igår hittade jag en tidning som heter Kreativ stickning, var tvungen ;-) att köpa den för att se hur den var. Det var andra numret som är ute. Det fanns ganska många roliga modeller i den, men allt är stickat i deras eget garn som tyvärr (i mina ögon) innehöll väldigt mycket akryl och polyester mm. Men man kan ju använda vilket garn man vill till de olika modellerna. Bla fanns det en väska som jag tyckte var fin. Får se om jag får för mig att göra den vid tillfälle.

Annars så väntar jag på del 2 av Festivalstickningen (ska komma imorgon), har börjat virka på en grytlapp (behöver nya på landet), och har börjat sticka ytterligare ett par halvvantar eller Pulsvärmare med flätor som mönstret heter. Hittade en påse med massa yllegarn som jag tänkt virka  ett par stövlar med, men har nu insett att det inte blir några, så jag repade upp det jag gjort och satte igång med halvvantarna istället. Och garnet passar mycket bättre till det. Sen väntar jag på oktober så jag kan börja med Pulsklubben och Sockklubbens oktobermönster. Tycker iochförsig att sockmönstret är lite för likt septembermönstret, men funderar på att göra det i lite tjockare garn, eller så hoppar jag över helt, har inte bestämt mig ännu.

 
ANNONS
 
mc-chick

mc-chick

30 september 2008 21:18

Du får du börja på många nya sticken imorn. :-)

http://mc-chicksomsticks.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se