Alla inlägg under september 2008

Av Åse - 8 september 2008 09:31

Något som jag inte brukar göra, men nu kunde jag inte låta bli. Jag är med i tävlingen som Pärlmudden har på sin blogg. Vinsten kommer från Elviras Garn & Hantverk. 

ANNONS
Av Åse - 7 september 2008 23:36

Igår fick maken ryggskott. Fy bubblan vad det verkar göra ont. Så idag fick vi åka till apoteket och köpa lite starkare värktabletter. Sen åkte vi till landet och firade min mamma som fyllde år. Ikväll hyrde vi två filmer en till barnen först och nu har vi tittat på vår. Så nu har jag stickat klart första sockan, börjat på mudd nummer två och även några varv på sjalen. Nu börjar sjalvarven bli lite långa, så man hinner inte alltför många på en kväll. Imorgon är det jobbardag igen. Helgerna springer iväg lite för fort tycker jag.

ANNONS
Av Åse - 6 september 2008 22:16

Idag har det varit tråkväder, så det blev en tur i shoppingcenter. Tröja och kjol till mig. Jacka och byxor till maken. Jacka och klänning till ena dottern och klänning till andra dottern. Tänk vad lite shopping kan förhöja humöret när det är tråkväder. Födelsedagspresent inhandlades till min mamma som fyller år imorgon. Eftermiddagen har tillbringats i soffan med stickning. Här kommer några bilder på vad som är på gång i stickkorgen. Septembersockorna, är nästan klar med första sockan

septembermudd: klar med första mudden

en hjärtsjal som får bli klar någon gång. Gärna i höst eftersom garnet heter höstfröjd, men man vet aldrig.

Av Åse - 4 september 2008 21:07

Ikväll var det dags för en tur motorcyklarna igen. Det känns som man ska passa på dom kvällar som det är fint väder nu. Vi åkte till Röda Caféet som ligger i Vårby. På torsdagar har dom hojträff där. Många hojar var det och många veteranhojar. Jättekul att titta på.

Stickningen går sakta framåt har 3 olika på gång så det händer lite på varje. Imorgon ska jag byta min härva med Havsfröjd till ett till med Höstfröjd. Kände att mönstret behövde mer garn.

Av Åse - 2 september 2008 20:48

Idag har det varit en vanlig tisdag. Lämna barnen i skolan, åka till jobbet, sticka lite på tåget, jobba, mötte mamma efter jobbet och gå till Marias Garn. Mamma köpte garn för att göra en Revontuli. Ev är det så att det är min farmor som ska sticka till min mamma. Men jag vet att mamma också är sugen på att sticka en. Jag klarade av att gå ut ur affären utan att köpa en enda garnstump. :-)Trots att det fanns så många läckra garner i härliga färger. Åka hem, käka middag, maken till föräldrarmöte i skolan, göra läxor med äldsta dottern. Nu har lugnet lagt sig. Barnen ligger i sängen och jag ska strax sätta mig och sticka lite. Förmodligen på septembersockan och lite på sjalen. Dessutom har jag repat upp det jag stickat den här veckan på tåget. Det är septembermudden. Mudden blev för smal, antingen ska jag öka tjockleken på stickan eller öka antalet maskor. Har inte bestämt mig ännu.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se