Direktlänk till inlägg 5 oktober 2008

Oktobermuddar

Av Åse - 5 oktober 2008 09:26

Har även fått klart pulsklubbens oktobermuddar. Jag fick tankarna på tegelsten när jag såg mönstret och råkade ha ett Drops Alpacka hemma i rätt färg. Så det blev ett par riktigt höstfärgade muddar. Men jag valde att göra muddar utan hål för tummarna. Muddarna var väldigt lättstickade och

jag har haft dom som pendeltågsstickning. Perfekt mönster för det. Och lagom till att dom var färdiga fick jag beställning på ett par pärlmuddar, som också är perfekt pendeltågsstickning. Ska bli jättekul att sticka ett par, för det var längesedan jag stickade några pärlmuddar och det var egentligen med det som det startade med för ett par år sedan. Då hade jag inte stickat så mycket på flera år, men sen dess stickas det som aldrig förr.

 
ANNONS
 
eva

eva

5 oktober 2008 13:51

Vad finna dina muddar blev. Jag har börjat göra dem i Drops alpacka fast en ljuslila färg. Det blir med hål för tummen, en beställning,och så gör jag den på minna tunnaste stickor,1,5mm. Vad har du valt för mönster till pärlmuddarna? Jag stickar mycket pärlmuddar och gillar att skapa egna mönster med pärlor. Letar gärna i gamla mönsterböcker just nu kollar jag in bingemönster som kan bli fina pärlmuddar med många pärlor. Må så gott i höstvädret/ Eva

http://raglanda.wordpress.com

 
Ingen bild

MammaPuhStickar

5 oktober 2008 15:02

Tack. Jag stickar lite olika mönster på pärlmuddar, men för det mesta är det ett gammalt mönster på pärlmuddar från Hede, Härjedalen. Eftersom jag har anknytning dit känns det extra kul.Det är det mönstret som jag har som min bild. En del mönster ritar jag själv.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se