Direktlänk till inlägg 16 oktober 2008

Pulsvärmare med flätor

Av Åse - 16 oktober 2008 22:24

Det verkar vara fler än jag som snöat in på flätstickade muddar. Men nu är mitt andra par i det här garnet klara. Det första paret var kortare och är numera i ägo hos en arbetskamrat. Dom här har jag stickat till mig själv. Mycket nöjd med längden på dom. Kommer vara skönt i höst/vinter. Dom här är stickade efter Garnstudios mönster Pulsvärmare med flätor. Garnet är ett ullgarn som jag köpt tidigare och skulle bli virkade stövlar, men jag tyckte inte dom blev bra, så jag repade upp det jag gjort och nu blev det muddar. Jag har fortfarande mycket garn kvar, så jag får se vad det blir av det.

Idag har jag också fyllt på garnlagret. Som om det nu behövdes ;-). Men ibland kan man inte låta bli.

Från Garnkorgen har jag köpt två nystan Noro Silk Garden och mönstret till en Curlicue Coverlet från Oat Couture. Ett mönster jag är mycket spänd på, får se hur länge jag kan hålla mig utan att börja. Så här fin hoppas jag den ska bli. Sen var jag och köpte ytterligare ett nystan JG Naturgarn. 70% ull och 30% soja, men nu i karamellfärg, ska också bli en "Åremössa". Den började jag med på stickcafét som vi har haft idag i vår förening, det går ju så fort att sticka den.

 

Har också hunnit med några varv på Festival. Idag har det inte blivit så många steg som igår. Bara 9 638. Får ta en vända ner i källaren och hämta lite saker, så kommer jag kanske upp i 10 000.

 
ANNONS
 
garnlivet

garnlivet

17 oktober 2008 15:20

Muddar m flätor är verkligen snyggt! eller flätor överhuvudtaget...
Åh, filten den är ju helt underbar...jag önskar dej lycka till med den. :)

http://garnlivet.bloggagratis.se

 
Dockmamman

Dockmamman

17 oktober 2008 18:21

Jättefina pulsvärmare/Ha en trevlig helg

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
tomtan

tomtan

17 oktober 2008 20:25

Snygga halvvantar!!!! Det är det garnet som de stickar "åremössan" av... precis som du säger... 35 maskor en rät en avig tills det är 3 meter kvar av garnet avmaska och sy ihop... ;-)

http://www.metrobloggen.se/tomtan

 
Ingen bild

MammaPuhStickar

18 oktober 2008 00:51

Tack!

 
mc-chick

mc-chick

18 oktober 2008 11:35

Håller med de andra, Jättesnygga muddar! Snyggt att du gjort dom så långa.

http://mc-chicksomsticks.bloggagratis.se

 
Linda

Linda

19 oktober 2008 16:25

Jättefina muddar. De kommer helt säkert hålla dig varm i höst!

http://levarlden.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se