Direktlänk till inlägg 20 oktober 2008

Svarta pärlmuddar

Av Åse - 20 oktober 2008 22:57

Så var en pendeltågsstickning klar igen. Den här gången svarta muddar i Garnstudios Alpacka och silverpärlor. Med mönster från Hede, Härjedalen. Det var länge sen jag stickade pärlmuddar, och det är så kul. Så nu har jag startat ett par nya. Det är perfekt stickning på pendeltåget. Nu blir det i rosa alpacka eftersom det är oktober och då tänkte jag passa på att sticka något rosa. Dessa har jag stickat till min kompis syster som hade sett att jag stickat muddar tidigare till min kompis och nu ville hon också har ett par. Dom ska skickas till Skåne.

Idag var jag också iväg på lunchen och fick byta min sticka som gått sönder. Så ikväll har jag hunnit med några varv på Festival. Men det är fortfarande några till kvar innan den här delen är klar. På onsdag kommer den sista delen. Spännande att se hur den ska avslutas.

All svamp är nu omhändertagen. Rensad, stekt och massor som ligger på tork både högt och lågt i lägenheten.


 
ANNONS
 
Ingen bild

ylva

21 oktober 2008 15:35

Det är helt otroligt vad alla dessa bloggsidor gör, helt plötsligt hamnar man ena dagen hos någon som vurmar för hundar och har kennel och nästa hos någon som älskar stickning och motorcyklar! Det tycker jag är kul! Men de där fina muddarna med pärlor vill jag också göra, var finns beskrivningen?? Please.
/ylva

 
MammaPuhStickar

MammaPuhStickar

21 oktober 2008 17:07

Skicka mig länk till din blogg, eller mailadress så ska jag se om jag kan få till en beskrivning.

http://mammapuhstickar.bloggagratis.se

 
mc-chick

mc-chick

21 oktober 2008 18:02

Det är så snyggt med pärlor i stickning!!

http://mc-chicksomsticks.bloggagratis.se

 
Ingen bild

MammaPuhStickar

21 oktober 2008 19:50

mc-chick:Varför inte ha som stickning i bilen? Måste fungera lika perfekt där som på pendeltåget

 
tomtan

tomtan

21 oktober 2008 20:10

Visst är det ett fint mönster?!?! Gjorde ett par den sommaren jag satt på deras marknad varje fredag, men de har kommit bort... Men det var perfekt sittaochglo-stickning

http://www.metrobloggen.se/tomtan

 
Ingen bild

MammaPuhStickar

21 oktober 2008 21:06

Ja, jag gillar verkligen det mönstret. Det har blivit många par. De flesta dock sålda till vänner och bekanta.

 
ylva

ylva

21 oktober 2008 23:39

Här är min länk! Hoppas på glittriga pärlmuddar nu och har tack var dig fått en länk till Ilsefin - http://www.webtrotter.se/ilsefin/ - och kan bara säga att ni inspirerar stort!
/Y

http://ylvawallin.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Kompisens syster

22 oktober 2008 09:11

Tack för sist, det var jätte kul att träffas hoppas inte det skall behöva ta lika lång tid tills nästa gång, fina muddar ser fram emot post om det nu inte är så att du har fler kompisar vars systrar bor i Skåne, Stor kram Monica

 
Ingen bild

MammaPuhStickar

22 oktober 2008 10:05

Vi måste defintivt träffas oftare. Det var himla trevligt sist. Och muddarna skickas mot Skåne imorgon.

 
Dockmamman

Dockmamman

22 oktober 2008 12:18

Jättesnygga, har inte tålamod att sticka med pärlor, gjorde mössor med hjärtan och trädde pärlor i, jag gjorde flera men det var i ren tidsfördriv...

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se