Direktlänk till inlägg 21 oktober 2008

Curlicue section one

Av Åse - 21 oktober 2008 21:02

Idag gjorde jag klart section one av Curlicue. Jätterolig stickning. Vill bara göra section two nästa direkt, men jag har ju masssa annat på gång också. Har fått garn och mönster från Solkustens Spinneri idag. Det ska förhoppningsvis bli en sjal/halsduk som min arbetskamrat ska ha på sitt bröllop. Så jag är verkligen sugen att börja med den. Men ska försöka behärska mig till imorgon. Ikväll ska jag försöka bli klar med del 4 av Festival eftersom del 5 kommer imorgon. Som tur är har jag ledig dag imorgon och kan sticka nästan hur mycket jag vill. Måste dock börja planera semestern som startar om en vecka. Då bär det av till sydligare breddgrader och förhoppningsvis lite sol och bad.

 
ANNONS
 
garnlivet

garnlivet

22 oktober 2008 10:10

Oj,oj, vad fint det blir...jag är så sugen på att göra denna pläd men jag var inte så väldigt förtjust i att sticka i Norogarnet. Åh sen är det lite dyrt. Men man kan ju köpa några nystan då o då förståss...men snygga färgövergångar är det!! :)

http://:garnlivet.bloggagratis.se

 
MammaPuhStickar

MammaPuhStickar

22 oktober 2008 10:45

Tack, jag tycker det går bra att sticka i Noro. Tvinnar sig ibland, men det är OK. Och dyrt JA, men jag ska köpa ett nystan då och då och tänkt mig som belöning när t ex vågen visar sig ett kilo lättare får jag köpa ett nystan. Om man läser på Marias Hobbysida http://annamaria.typepad.com/blog/2008/09/curlicue-bilder.html så skriver hon att hon tänker prova i t ex Opal eller liknande tunnt garn och då blir det definitivt billigare. Fabel är ett kul och billigt garn

http://mammapuhstickar.bloggagratis.se

 
garnlivet

garnlivet

22 oktober 2008 11:26

Ja, just att det tvinnade sej tyckte jag var ett problem. Något nystan var riktigt, riktigt bedrövligt och kändes helt hopplöst att jobba med. Men som sagt snyggt blir det. Får fundera på belöninssystem... :)

http://:garnlivet.bloggagratis.se

 
Dockmamman

Dockmamman

22 oktober 2008 12:19

Det där blir jättefint hon kommer att bli väldigt glad tror jag/Kram

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se