Direktlänk till inlägg 24 oktober 2008

Fredagskväll

Av Åse - 24 oktober 2008 17:27

Så var det fredag igen och nyss hemkommen från jobbet. Idag har tjejerna fått gå hem själva efter skolan och vänta på mig. Maken är ute och partajar med sitt jobb. Det är annars han som sköter hämtning från fritids och skola. När jag kom hem hade dom tänt lampor och gjort mysigt och satt som två tända ljus i soffan. Man blev nästan orolig att dom gjort något bus, men så var inte fallet den här gången. Nu har jag varvat ner och fredagskänslan börjar infinna sig. Vi ska lyxa till oss idag och köpa hem färdigmat. Troligen blir det Kebabpizza för barnen och Sushi för mig. Sen ska vi ha en härlig slapparkväll i soffan med fredagsmys och stickning. Idag har jag varit och köpt pärlor som jag ska lägga in i bröllopssjalen. Tyvärr har jag inte kunnat visa det jag provstickat för beställaren, men jag hoppas att hon blir nöjd och gillar mönstret. Jag vill ju bara sätta fart nu så att det inte blir någon tidspress. Jag har bar två varv kvar på Festival och sen den virkade kanten. Blir den klar i kväll?

 
ANNONS
 
mc-chick

mc-chick

24 oktober 2008 19:03

Du verkar ha en mysig kväll framför dig! Ska bli så kul att se din färdiga festival sen. Trevlig helg!

http://mc-chicksomsticks.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se