Direktlänk till inlägg 26 oktober 2008

Var tar helgerna vägen?

Av Åse - 26 oktober 2008 22:03

Helgen är nu passerad och man har som vanligt bara hunnit hälften av det man tänkt göra. Lördagen for förbi med att leta presenter i ett välfyllt köpcentrum. Ena dottern skulle på kalas på eftermiddagen och min bror fyllde år och vi skulle på kalas idag. Var på halvuselt humör efter shoppingrundan så jag åkte och körde ett intensivt spinningpass på eftermiddagen vilket hjälpte upp humöret. Sen blev det skön hemmakväll med god mat, gott vin och lite ost.

Idag har vi varit till Heron City och titta på filmen High School Musical 3 som hade premiär i veckan. Rätt ok för att vara uppföljare på tidigare filmer.  Efteråt fördrev vi lite tid innan det var dags att åka till min bror med familj. Där blev det också mycket god mat & gott vin.

Vi har börjat packa resväskorna. Två dagar kvar tills vi åker till soligare breddgrader. Det ska bli så skönt. Så det har inte blivit så mycket stickning efter att Festival blev klar. Men nu måste jag planera bra stickning att ta med på resan. Det blir förhoppningsvis bröllopssjalen om hon nu gillar det jag provstickat i helgen och sen hoppas jag att novembermönstren i Pulsklubben och Sockklubben hinner komma och att dom är riktigt roliga. Ska väl inte har för mycket stickning med mig. Det är inte därför vi åker på semester.

 
ANNONS
 
garnlivet

garnlivet

27 oktober 2008 16:59

Ha nu en riktig toppensemester !!

http://garnlivet.bloggagratis.se

 
tomtan

tomtan

28 oktober 2008 16:24

ha det så trevligt på "syden"

http://www.metrobloggen.se/tomtan

 
mc-chick

mc-chick

28 oktober 2008 17:19

Ja, ha det riktigt skönt på semestern!!

http://mc-chicksomsticks.bloggagratis.se

 
Ingen bild

MammaPuhStickar

28 oktober 2008 21:25

Tack, jag ska göra så gott jag kan med semestern

 
Dockmamman

Dockmamman

30 oktober 2008 10:08

Kan man någon gång ha för mycket stickning med sig *Ler*

Ha det så trevligt på semestern/Kram

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se