Direktlänk till inlägg 28 oktober 2008

SEMESTER!

Av Åse - 28 oktober 2008 22:39

Nu är väskorna packade och vi är startklara. Imorgonbitti åker vi till Gran Canaria på höstlov. Det ska bli så härligt!

Stickningen är också packad och en virkning med plastnål hoppas jag få ta med mig genom kontrollen så jag har lite tidsfördriv under flygningen.

Novembermönstren har kommit i både pulsklubb och sockklubb. Två mönster i varje att välja på. Jag är inte så förtjust i mönstren för pulsklubben, Winter Twilight Mitts är väldigt fina, men jag är osäker på att jag är tillräckligt duktig på att sticka med två färger utan att jag drar trådarna för hårt. I sockklubben är det två fina mönster. Candle Flame Stockings är absolut finast, men Långa sockorna i Fabel är definitivt mer JAG. Så därför blir det nog Candle Flame Stockings iallafall, man måste tänja gränserna ibland. Ikväll blev mina Rosa pärlmuddar klara under Rosabandetgalan från Globen. Tyvärr väldigt svårfotade, det ville sig inte alls och jag hade dåligt med tålamod för att hitta på varianter. Pärlmönstret har jag stulit från Pärlmuddens blogg. Det är silverpärlor i hjärmönster.

 
ANNONS
 
TvaNystan

TvaNystan

31 oktober 2008 15:33

HA det så trevligt i värmen. Här är det snö och -2

http://tvanystan.blogspot.com

 
Smycka

Smycka

4 november 2008 19:55

Jättefina pärlmuddar! Hoppas ni fick det trevligt på Gran Canaria.

Kram
Ulrica =o)

http://smyckasblogg.blogspot.com

 
mc-chick

mc-chick

5 november 2008 18:21

Jag har flyttat min blogg idag. Länk finns på gamla sidan.

http://mc-chicksomsticks.blogspot.com

 
Lyck-Annas

Lyck-Annas

5 november 2008 22:53

Läckra pulsvämare.
Jag önskar dig en härlig semester!

http://lyck-annas.blogs.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se