Direktlänk till inlägg 18 november 2008

Roligt alteljebesök

Av Åse - 18 november 2008 10:46

Igårkväll var jag med jobbets konstförening på ateljebesök hos Stina Wirsén. En härlig illustratör och barnboksförfattare. Framförallt är det hennes böcker om Rut & Knut som jag känt till sen tidigare. Men hon illustrerar även i DN. Sen visade hon sin nya kollektion brokiga. Många mysiga saker, önskar att barnen var lite yngre så att dom uppskattade om jag köpte något därifrån. Men det är ju inget som hindrar mig för jag tycker att det är roliga saker.

Sen är det extra kul att jag varit klasskamrat med Stina hela grundskolan. Vi hade inte sett varandra sen vi gick ut 9:an så det var riktigt kul att ses.

 
ANNONS
 
ylva

ylva

19 november 2008 12:09

Stina Wirsén är bra, mina barn är tyvärr oxå för stora redan för hennes fina barnböcker.
Såg ditt mejl och jag ska se vad jag kan göra ang. bokbeställningen, har inte Ramla... på lager, man kan kanske fixa, jag återkommer i ämnet!
Har stickat dragsspelsbasker - den blev stor som ett hus, jag kan inte sticka på rundsticka!! Räta blir för hårt och aviga blir för löst! Hur gör man?
/ylva

http://ylvawallin.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se