Direktlänk till inlägg 22 november 2008

Båten är uppe!

Av Åse - 22 november 2008 18:06

Så var båten uppdragen. Det känns alltid skönt, plötsligt har hösten flugit förbi och det är snart vinter och båten måste upp. Vi tänker alltid att den ska vara kvar så länge som möjligt det kan ju vara så att man får för sig att åka en tur, men tyvärr blir turerna alltför få. Eller så är det hösten som är för kort. Men nu är vi hemma  igen. Det lite större vinglaset är fyllt med Tommasi Amarone della Valpolicella Classico. Mmmm!!! Snart är det dags att fixa middag. Men jag tänker inte fixa någon middag. Det blir färdigköpt ikväll.

Första novembersockan är äntligen avmaskad och klar. De rosa sockorna går väldigt fort att sticka eftersom dom stickas i Järbos Raggi och med stickor 5. Dessutom startade jag ett par Mrs Beeton idag. Det gäller att hålla antalet projekt uppe. :-)

 
ANNONS
 
mc-chick

mc-chick

23 november 2008 13:14

Ja, och när båten är uppe o vinterdäcken på, så finns det ju ingen återvändo. Då kommer ju vintern. *fryser*

http://mc-chicksomsticks.blogspot.com

 
Ingen bild

MammaPuhStickar

23 november 2008 13:19

Ja och när motorcykeln är "nattad". Så nu är det vinter. Det är även 1 dm snö utanför fönstret.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se