Direktlänk till inlägg 25 november 2008

Inspiration

Av Åse - 25 november 2008 12:23

Igårkväll var jag på en härlig föreläsning. Den hette From Dreaming to Doing. Den arrangeras av ett företag som heter 4good. Igår var det Agneta Sjödin, Susanne Liljenberg (grundare av Granit) och Anine Ekelund (coach) som var inspiratörer. Jättekul att lyssna till. Och trevligt att gå med några väninnor. I pausen var det vin & frukt och mingel. Jag mår alltid lite extra bra när jag lyssnat på den här typen av föreläsningar. Sen tycker jag att det är så roligt att se så många kvinnor (och några enstaka män) på ett och samma ställe. Vilket kackel det blir. Så nu ska jag fundera på om jag har några drömmar som jag ska förverkliga. Just nu känner jag mig väldigt nöjd med mitt liv och i somras förverkligade jag ju en av mina drömmar. Att ta bågekort!!!

 
ANNONS
 
Samtal från min trädgård

Samtal från min trädgård

26 november 2008 12:46

Lyllo-dej, som fick gå på den föreläsningen! Såg att den skulle äga rum, men det var ju världens snöoväder här. Drömmar också om bågekort sedan man har sagt att det måste du ha om du vill köra scooter. Så det blir väl till att ta det......

http://samtalfranmintradgard.blogspot.com

 
MammaPuhStickar

MammaPuhStickar

26 november 2008 15:08

Ja föreläsningen var bra och jag bor lite närmare "stan" och drabbades inte av snöovädret på samma sätt. Klart du ska ta bågekort. Tur att man har det om det blir tvingande på scooter också.

http://mammapuhstickar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se