Direktlänk till inlägg 27 november 2008

Mera rosa

Av Åse - 27 november 2008 22:23

Det har blivit mycket stickat i rosa nu. Här är ett par raggsockor som också är beställda och ska levereras till sin mottagare på söndag. En härligt färg tycker jag som man blir glad av. Järbos Raggi.

Nu känns det som jag börjat komma ifatt mig och har inte alltför många projekt på gång. Även bröllopssjalen är klar. Ska bara blöta upp den och fixa till den så blir det bild på den också. Passar bra att det är lite mindre som väntar eftersom jag tänkte hänga med på den här julkalendern. Sen har jag fått några fler beställningar på pärlmuddar och det passar perfekt eftersom jag gilla att ha dom som pendeltågsstickning och det har jag ingen på gång just nu. De här rosa sockorna hade jag den här veckan.

 
ANNONS
 
ylva

ylva

28 november 2008 19:14

åh, tack tack,fick post idag! Har stickat dragspelsbasker från Östergötlamds ullspinneri, den blev lite sladdrig, tror att jag kan ha den på typ Uppsala reaggefestival nästa sommar!! Men man lär sig väl, alla andra tycker att den är hur cool som helst, men nu blir det alltså pärlstickade muddar ... vad kul det ska bli, och extra kul att beskrivningen härstammar från Härjedalen, precis som min mormor, som jag tyvärr aldrig fick träffa!
/tack igen för hjälpen, återkommer,
Ylva

http://ylvawallin.bloggagratis.se

 
mc-chick

mc-chick

29 november 2008 10:42

Ser ut att vara gosiga sockar!

http://mc-chicksomsticks.blogspot.com

 
Ingen bild

MammaPuhStickar

29 november 2008 12:46

Ja, jag är sugna på ett par egna sockor i den här tjockleken. Har bara tunna egengjorda sockor.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se