Direktlänk till inlägg 30 november 2008

En grå helg

Av Åse - 30 november 2008 22:13

Så var det söndagskväll. Det är tur att det är första advent och stjärnor och ljusstakar har kommit upp, för helgen har annars varit så grå! Här har vi haft en mycket lugn helg. Lite adventspyntande och träning på lördagen. Träningen var en "provapå" klass i 75 minuter. Fick prova Body Pump, PowerStep, CorePuls, Aerobic, Dans, StepUp, Box och till sist lite Core. Det var kul men jobbigt och idag har jag träningsvääärk. På kvällen var vi och firade barnens kusin som fyllde 5 år.

Idag söndag har det varit ännu lugnare. Så det har blivit en del stickat på novembersockan. Nu har jag åtminstone kommit ner till hälen och den blir inte klar i november men förhoppningsvis i början på december. Idag levererade jag de rosa sockorna och de blev väldigt uppskattde. Imorgon ska jag införskaffa garn till Johannas  julkalender.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se