Direktlänk till inlägg 15 december 2008

Chevalier socks

Av Åse - 15 december 2008 21:00

Så var mina Chevalier socks färdiga i stickameras sockklubb. Dom blev alldeles för små för mig men passar precis på döttrarnas fötter. Jag har stickat dom i Juvel och i en härlig julröd. Syns tyvärr inte så bra på bilden. Jag gillar mönstret så någon gång ska jag göra mig ett par egna, men just nu har jag annat jag vill göra.

Kalenderstickningen rullar vidare. Får se om det blir en bild imorgon. Imorgon har vi fått barnvakt och ska stanna kvar i stan och köpa de sista julklapparna. Det är bara att hålla tummarna för att det vi vill ha finns.

 
ANNONS
 
ylva

ylva

15 december 2008 22:11

Märklig korrespondens vi har : ) I alla fall, så hittar jag inte din önskan om böcker, nu finns i alla fall Ramla tusen gånger och På egna ben, om du vill beställa, återkom på min blogg om du vill.
Jag stickar strumpor, det går inte heller så bra (stickade ju världens lösaste dragspelsbasker), fick för mig att de skulle vara randiga på ett speciellt sätt och använder olika garner ... det blir ju en himla massa trådar det. MEN den där dragspelsbaskern gav mig en idé, så nu ska jag utveckla strumpidén!
GOD JUL
/Ylva W

http://ylvawallin.bloggagratis.se

 
Boel

Boel

15 december 2008 22:17

Så fina strumpor - riktiga julstrumpor ;=)

Boel

http://www.saltflingan.wordpress.com

 
mc-chick

mc-chick

16 december 2008 10:35

Snygga!!

http://mc-chicksomsticks.blogspot.com

 
Ingen bild

MammaPuhStickar

16 december 2008 15:20

Tack, tanken var att jag själv skulle få fina julstrumpor men så blir det ibland.

 
garnlivet

garnlivet

16 december 2008 17:08

Snygga, jag hoppas att du får tid att göra ett par som passar dej också .

http://garnlivet.bloggagratis.se

 
tomtan

tomtan

16 december 2008 19:17

Riktigt härlig färg! och fina strumpor. Lycka till med julklapparna.... Själv har jag knappt börjat än och vet inte alls vad jag ska köpa.

http://www.metrobloggen.se/tomtan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11 12 13 14
15 16
17
18
19 20 21
22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se