Direktlänk till inlägg 21 december 2008

Eldsfest & 4:e advent

Av Åse - 21 december 2008 20:20

Idag har jag hunnit med en hel del. Började förmiddagen med inhandling av all julmat, vi var inte ensamma i affären, men det gick över förväntan iallafall. Efter lunch åkte vi till stan och Rosendals Trädgård. Där hade dom årets Eldsfest för att fira vintersolståndet. En riktigt läcker eftermiddag när mörkret kom och hela Rosendal lystes upp av marshaller och eldar. Här kommer lite smakprov.

Ett hjärta av eld

Eldstubbe

Eldpelare av en hel hög av vedträn och eldstubbarna framför.


Väl hemma efter mycket trängsel på bussen så har vi klätt granen och jag har kokat Knäck och gjort Mandlar från Barcelona. Båda receptern från Leila. Knäcken har jag gjort med kanelsmak. Spännande. Snart hoppas jag få sätta mig i soffan och göra dagens kalenderstickning. Ligger hela tiden lite efter så det känns inget roligt att lägga ut bild när man inte är i fas, men hoppas snart vara det.

 
ANNONS
 
mc-chick

mc-chick

22 december 2008 11:56

Häftigt!!

http://mc-chicksomsticks.blogspot.com

 
tomtan

tomtan

22 december 2008 19:06

Läckert!!! Eld är alltid farsinerande. Hoppas snart titta på en brasa i Uggen ;-)

http://www.metrobloggen.se/tomtan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11 12 13 14
15 16
17
18
19 20 21
22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se